Het team!

Auto coaten bij Koops Autoschade

auto coaten

Auto coaten met ProTech Monte-Carlo

Auto coaten met ProTech heeft vele voordelen:

  • Beter beschermd tegen invloeden van buitenaf
  • Diepe glans
  • 5 jaar schriftelijke garantie op de behandeling
  • Zowel voor nieuwe als tweedehands auto's

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Voor veel mensen is een auto een zeer dierbaar bezit. En daarom wil je natuurlijk dat een auto zo lang mogelijk mooi blijft. Maar wanneer je de weg op gaat, krijgt jouw auto te maken met allemaal invloeden vanaf buiten, zoals steenslag of andere beschadigingen. En dat is natuurlijk net waar jij als auto eigenaar niet op zit te wachten. Wil je dit voorkomen? Uw auto coaten met ProTech Monte-Carlo kan dé oplossing zijn. Door uw auto te coaten met ProTech Monte-Carlo, komt er een beschermlaagje over de lak van uw auto, waardoor de lak van uw auto als nieuw blijft. Auto coaten? Koops Autoschade helpt u met het voorkomen van schade.

Auto coaten? Jouw laklaag langer mooi met de coating van ProTech

auto coaten

Autolak langer mooi

De coating van ProTech is van zeer hoge kwaliteit. Wanneer je ervoor kiest om deze vorm van bescherming aan te laten brengen op jouw auto, ondergaat de lak van jouw auto een speciale behandeling waardoor hij langer mooi blijft. Dit wordt gedaan door het aanbrengen van een doorzichtige coating op de originele lak welke de lak beschermt tegen invloeden van buitenaf. Hars, steentjes, maar ook UV-straling hebben hierdoor veel minder invloed op de laklaag. Door uw auto te laten coaten, blijft de lak als nieuw. En door de zeer gladde eigenschappen van de coating, krijgen vuil en regen geen kans om te hechten.

Hoe werkt het aanbrengen van de coating van ProTech?

Wanneer je het ProTech systeem aan laat brengen op jouw auto, doorgaat jouw auto de volgende drie stappen:

  1. Om de hechting van het beschermingssysteem te verbeteren, voeren we oppervlaktesanering uit
  2. Na de sanering, brengen we de beschermende laag aan die veroudering van de laklaag tegengaat en de glans behoudt
  3. Na het aanbrengen van de beschermende laag, wordt er een hydrofobe/oleofobe actieve coating op de auto aangebracht om het anti-hechtende en -vervuilende effect garandeert

Auto coaten: voor zowel nieuwe als tweedehands auto's

Gratis ProTech onderhoudsmiddelen

Met een ProTech auto coating is jouw auto niet alleen veel beter beschermd, maar ook makkelijker te onderhouden. Doordat vuil en water zich niet kan hechten door de gladde eigenschappen van de toplaag, is het afspuiten van de lak met een hogedrukreiniger het enige onderhoud wat u hoeft te verrichten. Wil je naast het schoonmaken jouw ProTech coating wat meer liefde geven? Gebruik dan de ProTech onderhoudsmiddelen. Om je kennis te laten maken met deze middelen, krijg je bij iedere behandeling een kostenloze ProTech onderhoudskoffer met een persoonlijke code waarmee je korting krijgt op verschillende ProTech onderhoudsproducten.

Meer informatie ontvangen? Vul onderstaand contactformulier in