Het team!

Auto laten polijsten bij Koops Autoschade

auto laten polijsten

Auto laten polijsten en behandelen met ProTech Monte-Carlo

Auto laten polijsten en coaten bij Koops Autoschade:

  • De lak van jouw auto weer in topstaat
  • Zowel voor nieuwe als tweedehands auto's
  • Houd jouw lak mooi met een aansluitende ProTech Monte Carlo lakbehandeling

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Een auto is een dierbaar bezit voor de meeste mensen. En dan wil je natuurlijk jouw lak zo mooi mogelijk houden. Daarom is het bij Koops Autoschade mogelijk om jouw auto te laten polijsten. Met het polijsten, verwijderen wij de oneffenheden uit jouw lak zodat deze haar originele glans weer terugkrijgt. We brengen de lak in de optimale staat en aansluitend voeren wij een ProTech Monte Carlo lakbehandeling uit. Door de ProTech lakbehandeling bent u verzekerd van lak die als nieuw blijft en verlaagt u de kans op beschadigingen aan uw lak aanzienlijk. Auto laten polijsten en laten behandelen met ProTech Monte Carlo? Bij Koops ben je aan het juiste adres!

Auto laten polijsten bij Koops: wij halen het maximale uit jouw lak!

auto laten polijsten

Auto laten polijsten: is dat voldoende?

Auto laten polijsten? Dan halen we met een polijstmachine alle oneffenheden uit jouw lak. Hierdoor brengen wij jouw lak weer in de optimale staat. En na zo'n polijstbehandeling wil je dit natuurlijk ook graag zo houden, al is dat nog lang niet altijd even eenvoudig. Want wanneer je met jouw geliefde voertuig de weg op gaat, stel je de laklaag bloot aan alle invloeden van buitenaf, zoals steentjes, hars en vogelpoep.

Al deze invloeden hebben een negatieve uitwerking op jouw laklaag. Alhoewel jouw auto er na het polijsten dus weer goed uitziet, wil je dit natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. Daarom combineren wij bij Koops Autoschade het polijsten van jouw auto met het uitvoeren van een ProTech Monte Carlo behandeling. Tijdens deze behandeling wordt er een doorzichtige toplaag op de originele laklaag aangebracht waardoor jouw lak als nieuw blijft en invloeden van buitenaf geen kans krijgen. En door de gladde eigenschappen van de toplaag, krijgen vuil en regen geen kans om te hechten.

Hoe werkt het aanbrengen van de lakverzegeling van ProTech?

Wanneer je het ProTech systeem aan laat brengen op jouw auto, doorgaat jouw auto de volgende drie stappen:

  1. Om de hechting van het beschermingssysteem te verbeteren, voeren we oppervlaktesanering uit
  2. Na de sanering, brengen we de beschermende laag aan die veroudering van de laklaag tegengaat en de glans behoudt
  3. Na het aanbrengen van de beschermende laag, wordt er een hydrofobe/oleofobe actieve coating op de auto aangebracht om het anti-hechtende en -vervuilende effect garandeert

Auto laten polijsten en ProTech behandeling: zowel voor nieuwe als tweedehands auto's

Gratis ProTech onderhoudsmiddelen

Met een ProTech behandeling aansluitend op het laten polijsten van jouw auto is jouw auto niet alleen veel beter beschermd, maar daarnaast ook makkelijker te onderhouden. Het enige onderhoud wat je hoeft te plegen, is de auto regelmatig afspuiten met een hogedrukreiniger. Wil je de laklaag graag wat extra aandacht geven? Gebruik dan de ProTech onderhoudsmiddelen. Bij iedere behandeling krijg je een gratis eigentijdse onderhoudskoffer met hierin een aantal onderhoudsmiddelen en een persoonlijke code waarmee je korting krijgt op verschillende ProTech onderhoudsproducten.

Meer informatie ontvangen? Vul onderstaand contactformulier in