Het team!

Auto wrappen Drenthe

Auto wrappen Drenthe

Auto wrappen Drenthe

Auto wrappen Drenthe, voor een prachtig resultaat

  • Hoge kwaliteit wraps
  • Volledig afgestemd op jouw wensen
  • Voor zowel particulieren als zakelijke klanten

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf voor het wrappen van jouw auto in Drenthe? Dan ben je bij Koops autoschade aan het juiste adres. Bij Koops voorzien wij jouw auto van hoogwaardige wrappings. En dit wordt natuurlijk gedaan door uitsluitend zeer vaardig en ervaren personeel om de kwaliteit van het eindresultaat te waarborgen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor auto wrappen Drenthe? Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden of lees hieronder meer.

auto wrappen Drenthe

Wrappen voor een compleet andere look

Een auto wrappen kan verschillende doelen hebben. Een wrap laten aanbrengen is een eenvoudige manier om jouw auto een totaal andere uitstraling te geven. Een wrap geeft een hoogwaardig resultaat wat vrijwel niet te onderscheiden is van het resultaat wat behaald zou zijn bij het overspuiten van een auto. Naast dat het resultaat vrijwel hetzelfde is, biedt wrappen nog meer voordelen. Het aanbrengen van een wrap is een stuk minder permanent dan het overspuiten van een auto. Hierdoor is het eenvoudiger om in de loop van tijd te wisselen van uitstraling van jouw auto. Wrappen is dus een eenvoudige manier om de uitstraling van jouw auto te veranderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wrappen ter bescherming

Naast dat wrappen jouw auto een totaal andere uitstraling geeft, is een wrap ook een goede manier om de originele lak te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals steenslag, UV-straling en andere externe factoren die een negatieve invloed op jouw lak hebben. Wrappen kan dus verschillende doelen dienen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Auto wrappen Drenthe

Over Koops Autoschade

Koops Autoschade vindt zijn oorsprong bij Albert Koops. Het bedrijf werd in 1991 opgericht en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een waar begrip in het Noorden van Nederland. Bij Koops zijn we gespecialiseerd in het schadevrij maken van voertuigen, waarbij het uitgangspunt altijd is dat wij voor de klant maximale tevredenheid willen realiseren. Dit doen wij door de klanten altijd goed te informeren en onze werkzaamheden vakkundig uit te voeren. Maar niet alleen voor het herstellen van schades, maar ook voor het aanbrengen van lakbescherming van ProTech Monte Carlo en het laten wrappen van jouw auto ben je aan het juiste adres.

Neem contact met ons op

Contactformulier

Meer weten over de mogelijkheden voor het wrappen van jouw auto? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Strengenweg 2a
    9531 TE Borger
  • 0599-236214
  • KvK: 04040587
  • BTW: NL001518075B42
  • IBAN: NL68RABO0309238129