Het team!

Car detailing | Een exclusieve uitstraling

Car detailing | Een exclusieve uitstraling
Car detailing | Een exclusieve uitstraling

Liefde voor auto's

Wij hebben een passie voor auto's. We doen dan ook niets liever dan een auto mooier maken. Wiens hart gaat nu niet sneller kloppen, van een mooie glanzende auto waar geen smetje op te vinden is. Een echte liefhebber besteedt graag aandacht aan zijn auto. De details is waar het hem in zit. Mooie velgen, gave remklauwen, een stralende lak. Bij Koops Automotion voeren we diverse car detailing diensten aan.

Car detailing | Een exclusieve uitstraling

Wie zijn wij?

Wij zijn Koops Automotion. Wij doen zowel aan car detailing als schadeherstel. We zijn gevestigd in Borger, in Drenthe. Wil je meer over ons weten? Neem dan eens een kijkje op onze teampagina.

Ons team

Car sealing

Wil jij een glanzende lak? Laat ons dan een car sealing paint protection aanbrengen. Dit is een lakbehandeling van Swisstec. Een keramische coating op basis van vloeibaar glas. Het is speciaal ontwikkeld voor bescherming en afsluiten van gelakte delen. Wat er gebeurt is dat de lak extreem vuil- en waterafstotend wordt, waardoor de auto veel langer schoon blijft en makkelijker te reinigen is omdat het vuil nog nauwelijks aan de auto hecht.

Wil je nog een stapje verder? Kies dan voor Car Sealing PPF. Hierbij wordt een onzichtbaar laagje folie aangebracht op de auto. Deze laag zorgt ervoor dat de auto steenslagvrij blijft, dat uitwerpselen van dieren niet in de lak bijten en dat er geen krassen op de auto komen. Deze laag is zelfhelend, wat betekent dat wanneer er een lichte kras op de auto komt, deze vanzelf weer verdwijnt.