Het team!

Car sealing bij Koops Automotion in Borger

Car sealing lakbescherming

Car sealing Paint protection

Carsealing Paint protection heeft vele voordelen:

  • Betere bescherming tegen weer/invloeden van buitenaf
  • Hogere glansgraad / veel diepere glansgraad
  • Vuil en waterafstotend
  • 5 jaar schriftelijke garantie op de behandeling
  • Zowel voor nieuwe als gebruikte auto's

Laat uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Een nieuwe auto of een gebruikte auto: het maakt niet uit, ongeacht de leeftijd of het soort is het voor de meeste mensen een ontzettend dierbaar bezit. En zo'n dierbaar bezit wil je toch zo lang mogelijk mooi houden? Toch blijkt dit in de praktijk erg lastig. Een auto heeft te maken met veel invloeden van buitenaf. Met name de lak krijgt het zwaar te verduren op de weg. Met onze Swisstec gold lakbescherming hoeft u zich hier niet langer druk over te maken, was krassen, weersinvloeden, het zorgt ervoor dat de uitstraling van de lak in de loop der jaren achteruitgaat. De lak wordt wat matter, de kleur vervaagt wat, je kent het vast wel. Gelukkig heeft Swisstec daar een oplossing voor bedacht: een Swisstec gold lakbehandeling. Deze lakbehandeling is de beste auto lakbescherming die wij kennen. Lees hieronder waarom.

Wat houdt Car sealing lakbescherming eigenlijk in?

Aanbrengen Car sealing gold lakbescherming

Het aanbrengen van de lakbescherming gebeurt door het volgen van drie stappen.

  1. Oppervlakte behandeling om glans en hechting optimaal te maken.
  2. Aanbrengen pre-coat om hechting te garanderen.
  3. Aanbrengen van een hydrofobe actieve coating om het anti-hechtende en anti-vervuilende effect te garanderen.

Car sealing lakbehandeling bij nieuwe auto's

Car sealing bij Koops Automotion in Borger

Car sealing lakbehandeling bij nieuwe auto's

Als je een nieuwe auto koopt, kunt je kiezen voor een Car sealing behandeling. Jouw auto krijgt door deze behandeling een unieke, diepe glas. Daarbij zorgt deze behandeling ervoor dat jouw nieuwe auto er jarenlang uit zal blijven zien als nieuw. Wij zijn zo overtuigd van de kracht van deze vorm van lakbehandeling, dat we vijf jaar schriftelijke garantie geven op een Car sealing Swisstec gold lakbehandeling.

Car sealing lakbehandeling bij gebruikte auto's

Heeft u een gebruikte auto en wilt u deze weer als nieuw hebben. Ook dan is onze Car sealing behandeling een perfecte optie. Uw auto wordt bij binnenkomst grondig gereinigd. Ook worden de motorruimte en de sponningen gereinigd. Daarna gaan we de auto polijsten. Wij polijsten alle krassen die niet door de blanke lak heen zijn eruit. Als het polijsten erop zit wordt de auto nog eens grondig gereinigd en ontvet. De auto is nu gereed om de lakverzegeling te ondergaan. Daarnaast wordt ook het interieur van de auto grondig stof gezogen, de ramen gereinigd, en alle bekleding en panelen worden afgenomen.

Gratis Car sealing onderhoudsmiddelen en korting op producten

Jouw auto is met een Carsealing lakbehandeling niet alleen beter beschermd, hij is ook makkelijker te onderhouden. Het enige wat je hoeft te doen is de auto regelmatig schoon te spuiten met een hogedrukreiniger / krachtige tuinslang. Omdat wij er vanuit gaan dat jij je auto graag goed verzorgt, krijgt je bij een Car sealing lakbehandeling een gratis opbergtas: een eigentijdse tas vol verzorgingsproducten.

Andere behandelingen waarvoor je bij ons terecht kunt

Naast een Car sealing lakbehandeling kun je ook bij ons terecht voor het laten reinigen van jouw lederen interieur. Na het reinigen, voorzien wij het interieur van een voedende conditioner, voor de optimale bescherming. Ook voor de behandeling, reiniging en onderhoud van stoffen interieuren, velgen of cabriodaken kun je terecht bij Koops Automotion Car Sealing, Car Styling, Car Colors of Car Specials.

Uw lak maximaal beschermen?

Ga dan een stapje verder en kies voor de Car Sealing PPF. Onze paint protection film (PPF) van premium shield is een nagenoeg onzichtbare, zelfhelende polyurethaan folie. Deze folie wordt op de lak van de auto aan gebracht en biedt een optimale bescherming.

Is een Car sealing iets voor u?

Ondanks dat onze lakbehandeling uw auto goed beschermt en onderhoud veel gemakkelijker maakt, betekent dit niet dat de auto geen goeie zorg nodig heeft. Daarom adviseren wij u om de garantievoorwaarden en wasvoorschriften goed door te lezen om te bepalen of een lakverzegeling iets voor u is.

Garantievoorwaarden

Wij bieden u een garantie duur aan van 5 jaar. U kunt binnen deze 5 jaar 1 keer per jaar bij ons langskomen voor een controle wasbeurt.

Deze punten vallen niet onder onze garantie

Wij geven garantie op de werking van onze lakbehandeling. Niet op krassen en beschadigingen die door de klant zelf, op welke wijze dan ook, zijn toegebracht.

Uw auto dient met de hand te worden gewassen met een spons of was handschoen. Als de auto door een wasstraat gaat of met een borstel word gewassen kunnen wij de garantie van 5 jaar niet garanderen.

Ondanks dat uw auto is voorzien van een goed beschermende coating is het echter wel belangrijk dat u vooral in de zomermaanden als het warm is insectenresten, hars, en vogel uitwerpselen niet te lang op uw auto laat zitten. Er bestaat dan toch een kans dat deze zeer agressieve zuren uw lakverzegeling aan tasten.

Laat het water nooit opdrogen op de auto als u deze gewassen heeft. Verwijder de laatste druppels met een microvezel doek of een zachte zeem. Doet u dit niet dan is de kans groot dat er kalkvlekken op de lak ontstaan.

Was uw auto nooit direct in de zon. Hierdoor droogt de shampoo te snel op en heeft u kans dat er vlekken op uw lak ontstaan.

Veeg nooit direct het vuil met een doek van de lak zonder geschikt product of shampoo. Hiermee maakt u krassen op de lak en beschadigt u de lakverzegeling.

WASVOORSCHIFTEN

Stap 1: Spoel de hele auto grondig af met behulp van bij voorkeur een hogedrukreiniger (of tuinslang) zodat al het loszittend vuil verwijderd wordt van de lak. Werk van boven naar beneden.

Stap 2: Vul een emmer water en voeg de shampoo toe volgens de dosering op de verpakking.

Stap 3: Was de auto met de aangemaakte shampoo en een washandschoen / zachte spons. U begint met wassen van de minst vervuilde delen. Werk dus altijd weer van boven naar beneden. Spoel deel voor deel de handschoen/spons goed uit in de emmer, zodat de handschoen altijd schoon blijft.
(een handschoen/spons vol zand werkt net als schuurpapier)

Stap 4: Spoel de auto grondig af met de hogedrukspuit / tuinslang zodat al de shampoo resten verwijderd zijn. Werk hierbij ook weer van boven naar beneden.

Stap 5: Droog de auto goed na met een zachte microvezel doek. Als de doek goed verzadigt is met water, wringt u deze goed uit zodat de doek zo droog mogelijk

Benieuwd naar de mogelijkheden voor Car Sealing van jouw auto?