Het team!

Carsealing PPF is de ultieme lakbescherming!

Carsealing PPF is de ultieme lakbescherming!
Carsealing PPF is de ultieme lakbescherming!

Carsealing PPF | Als u nog een stapje verder wil gaan dan onze car sealing ceramic coating. En u wil uw auto maximaal beschermen. Dan kunnen wij u onze car sealing ppf behandeling aanraden.

Onze paint protection film (PPF) van premium shield is een nagenoeg onzichtbare, zelfhelende polyurethaan folie. Deze folie wordt op de lak van de auto aan gebracht en biedt een optimale bescherming tegen steenslag. Ook beschermt de folie tegen krassen en inbijten van dieren uitwerpselen. De folie heeft een unieke zelfhelende toplaag die ervoor zorgt dat lichte krassen vanzelf weer verdwijnen. Zo blijft de glans van de auto in topconditie. Ook kan de folie om wat voor reden dan ook altijd weer worden verwijderd zonder hier iets mee te beschadigen. Kortom een PPF behandeling zorgt voor een ultieme bescherming!

U kunt er bij ons zelf voor kiezen welke delen u behandeld wil hebben met PPF. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen de steenslag gevoelige delen (voorbumper, motorkap, koplampen, spatschermen) laten beplakken met PPF, en de rest van de auto te laten behandelen met onze Swisstec gold ceramic coating zodat de niet beplakte delen ook goed beschermd zijn. Maar u kunt er zelfs voor kiezen om de hele auto met PPF te beplakken en u uw auto altijd als nieuw houdt.

Benieuwd naar de mogelijkheden een behandeling met onze paint protection film voor jouw auto?

Neem dan contact met ons op via onderstaande formulier of door ons te bellen op: 0599-236214.