Het team!

Keramische coating auto? Kies voor ProTech Monte-Carlo

keramische coating auto

Keramische coating auto? Kies voor ProTech

Keramische coating auto? Kies voor ProTech Monte-Carlo:

  • Beschermt lak tegen UV-straling
  • Door hydrofobe en waterafstotende effecten nauwelijks onderhoud
  • Beter beschermd tegen invloeden van buitenaf
  • Diepe glans
  • 5 jaar schriftelijke garantie op de behandeling
  • Zowel voor nieuwe als tweedehands auto's

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Voor de meeste mensen is een auto een dierbaar bezit. En dan wil je natuurlijk de auto zo lang mogelijk zo mooi mogelijk houden. Maar ga je de weg op met jouw auto, dan krijgt deze te maken met allerlei invloeden van buitenaf, zoals steenslag en andere beschadigingen. Ook UV-straling die uw lak verslechterd, ontkomt u niet aan. Wil je dit voorkomen, dan kun je jouw auto laten coaten. Dit kan met en keramische coating auto, maar ook met de coating van ProTech Monte-Carlo. Deze coating heeft een bewezen betere afstotende werking van vuil, hogere hardheid en betere weerstand tegen UV-straling. Keramische coating auto laten aanbrengen? Kies voor ProTech Monte-Carlo.

Keramische coating auto? Jouw laklaag langer mooi met de coating van ProTech

keramische coating auto

Autolak langer mooi

De coating van ProTech Monte-Carlo is van zeer hoge kwaliteit en heeft een aantal voordelen ten opzichte van glascoatings en keramische coatings. De coating van ProTech heeft onder andere betere weerstand tegen slijtage, betere oleofobische en hydrofobische effecten en behoeven minder onderhoud, ook na langere tijd. Overweegt u dus het aanbrengen van een coating om de autolak langer mooi te houden, te beschermen tegen invloeden van buitenaf en het onderhoud te vergemakkelijken? Kies dan voor coating van ProTech.

Hoe werkt het aanbrengen van de coating van ProTech?

Wanneer je het ProTech systeem aan laat brengen op jouw auto, doorgaat jouw auto de volgende drie stappen:

  1. Om de hechting van het beschermingssysteem te verbeteren, voeren we oppervlaktesanering uit
  2. Na de sanering, brengen we de beschermende laag aan die veroudering van de laklaag tegengaat en de glans behoudt
  3. Na het aanbrengen van de beschermende laag, wordt er een hydrofobe/oleofobe actieve coating op de auto aangebracht om het anti-hechtende en -vervuilende effect garandeert

Auto coaten: voor zowel nieuwe als tweedehands auto's

Gratis ProTech onderhoudsbox

Met de coating van ProTech is jouw auto niet alleen veel beter beschermd tegen invloeden van buitenaf, maar is deze ook beter en eenvoudiger te onderhouden. Doordat vuil en water zich niet kunnen hechten door de gladde eigenschap van deze coating, is de lak eenvoudig af te spuiten met een hogedrukreiniger. Wil je jouw auto graag net wat meer liefde geven? Dan kan dit met de ProTech onderhoudsmiddelen. En om je hier kennis mee te laten maken, ontvang je bij iedere ProTech behandeling kosteloos een onderhoudskoffer met persoonlijke code waarmee je korting ontvangt op verschillende ProTech onderhoudsproducten.

Meer informatie ontvangen? Vul onderstaand contactformulier in