Het team!

Lakbescherming auto bij Koops Autoschade

lakbescherming auto

Een auto is een dierbaar bezit waar je natuurlijk het liefst zoveel mogelijk mee op de weg bent. Maar wanneer je met een auto de weg op gaat, krijgt de auto ook te maken met invloeden van buitenaf. Of het hierbij nou gaat om opspattende stukjes grint, hars uit de bomen, of zonlicht: ze zorgen er stuk voor stuk voor dat de laklaag van jouw auto achteruit gaat. Met de lakbescherming auto van ProTech Monte-Carlo hoeft u zich hier niet langer zorgen over te maken. Met deze vorm van lakbescherming blijft de uitstraling van de laklaag namelijk als nieuw. Lees er hieronder meer over.

Jouw laklaag langer mooi met lakbescherming auto van ProTech

lakbescherming auto

Autolak langer mooi

De lakbescherming van ProTech is van hoge kwaliteit. Wanneer je ervoor kiest om de lakbescherming aan te laten brengen op jouw auto, dan ondergaat jouw auto een behandeling waarmee de auto veel langer mooi blijft. Dit gebeurt door het aanbrengen van een doorzichtige toplaag die beschermt tegen alle invloeden van buitenaf. Door de gladde eigenschappen van deze laag, krijgt regen en ander vuil geen kans om te hechten. Daarnaast blijft ook de kleur als nieuw, doordat de toplaag is voorzien van een UV-filter die de originele laklaag beschermt tegen het zonlicht.

Hoe werkt het aanbrengen van de autolak bescherming van Protech?

Wanneer je ervoor kiest om de het Protech systeem aan te laten brengen, zal jouw auto drie stappen doorlopen. Deze lichten we hieronder toe.

  1. Om de hechting van het beschermingssysteem te verbeteren, voeren we oppervlaktesanering uit
  2. Na de sanering, brengen we de beschermende laag aan die veroudering van de laklaag tegengaat en de glans behoudt
  3. Na het aanbrengen van de beschermende laag, wordt er een hydrofobe/oleofobe actieve coating op de auto aangebracht om het anti-hechtende en -vervuilende effect garandeert

Lakbescherming auto voor zowel voor nieuwe- als tweedehands auto's

Gratis ProTech onderhoudsmiddelen

Met een ProTech lakbeschermingslaag is de auto niet alleen beter beschermd, maar ook makkelijker te onderhouden. Het enige wat je hoeft te doen, is de auto regelmatig af te spuiten met een hogedrukreiniger. Daarnaast kun je jouw auto onderhouden met de ProTech onderhoudsmiddelen. Om hiermee kennis te maken, krijg je bij een ProTech lakbehandeling een gratis eigentijdse ProTech onderhoudskoffer en een persoonlijke code waarmee je korting krijgt op verschillende ProTech onderhoudsmiddelen.

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie