Het team!

Lakverzegeling bij Koops Autoschade

lakverzegeling

Lakverzegeling van ProTech Monte-Carlo

Protech Lakverzegeling heeft vele voordelen:

  • Beter beschermd tegen invloeden van buitenaf
  • Diepe glans
  • 5 jaar schriftelijke garantie op de behandeling
  • Zowel voor nieuwe als tweedehands auto's

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Een auto is een dierbaar bezit voor veel mensen. En daar ben je dan ook het liefst zoveel mogelijk mee op de weg. Maar wanneer een auto de weg op gaat, wordt de kans op steenslag of andere beschadigingen in de lak vergroot. En dat is nou juist iets waar veel auto eigenaren niet op zitten te wachten. Wil je dit voorkomen? Dan is de lakverzegeling van ProTech Monte-Carlo dé oplossing. Door ProTech lakverzegeling op uw auto aan te laten brengen, bent u verzekerd van lak die als nieuw blijft en verlaagt u de kans op beschadigingen aan uw lak aanzienlijk. Lees hieronder meer.

Jouw laklaag langer mooi met de lakverzegeling van ProTech

lakverzegeling

Autolak langer mooi

De lakverzegeling van ProTech is van hoge kwaliteit. Wanneer u kiest voor het aanbrengen van deze bescherming, ondergaat jouw auto een behandeling waardoor de lak veel langer mooi blijft. Dit gebeurt door het aanbrengen van een doorzichtige toplaag op de originele lak die beschermt tegen alle invloeden van buiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hars, steentjes, maar ook zon. De toplaag is namelijk voorzien van een UV-filter, waardoor de originele laklaag beschermt wordt tegen zon. Zo blijft de lak als nieuw. En door de gladde eigenschappen van de toplaag, krijgen vuil en regen geen kans om te hechten.

Hoe werkt het aanbrengen van de lakverzegeling van ProTech?

Wanneer je het ProTech systeem aan laat brengen op jouw auto, doorgaat jouw auto de volgende drie stappen:

  1. Om de hechting van het beschermingssysteem te verbeteren, voeren we oppervlaktesanering uit
  2. Na de sanering, brengen we de beschermende laag aan die veroudering van de laklaag tegengaat en de glans behoudt
  3. Na het aanbrengen van de beschermende laag, wordt er een hydrofobe/oleofobe actieve coating op de auto aangebracht om het anti-hechtende en -vervuilende effect garandeert

Lakverzegeling: voor zowel nieuwe als tweedehands auto's

Gratis ProTech onderhoudsmiddelen

Met een ProTech lakverzegelingssysteem is de auto niet alleen veel beter beschermd, maar is deze ook makkelijker te onderhouden. Het enige wat je hoeft te doen, is de auto met enige regelmaat afspuiten met een hogedrukreiniger. Wil je jouw auto net wat meer liefde geven? Gebruik dan de ProTech onderhoudsmiddelen. Om kennis te maken met deze onderhoudsmiddelen, krijg je bij iedere ProTech lakbehandeling een gratis eigentijdse ProTech onderhoufdskoffer met persoonlijke code. Hiermee krijg je korting op verschillende ProTech onderhoudsproducten.

Meer informatie ontvangen? Vul onderstaand contactformulier in