Het team!

IJskonijn of zon aanbidder op naar een mooie zomer

Vang het ijskonijn of geniet van de zon en het heerlijke warme weer!

IJskonijn of zon aanbidder op naar een mooie zomer

Met de ramen open, airco aan, de kap open, zonnebril op en vol gas genieten van de zomer!

Tenminste als je van deze heerlijke temperaturen houdt, met een goed werkende airco of een klimaat systeem in de auto, hoef je over de temperatuur in de auto in ieder geval geen zorgen meer te hebben. Altijd prettig en de gradenboog onder controle! Ook voor de ijskonijnen onder ons is bijna alles mogelijk, tot en met het beslaan en ijs op de ramen.

Maar stel je nu eens voor dat je twijfelt, of je geniale systeem in de auto wel correct de gradenboog onder controle kan houden, dan zou je dus snel even een afspraak met ons kunnen maken of langskomen voor een Airco check. In de maand juni 2019 doen we zo’n check helemaal gratis, helemaal voor niks, voor nul komma nul nada, dus volgens ons geen enkele drempel om "ff niet te chekke". Mocht het systeem niet de gewenste waarden hebben kunnen we vanzelfsprekend, geheel vrijblijvend een kosten opgave maken om de vullingen optimaal aan te vullen om daarna de graden toch weer onder controle te kunnen krijgen en ook te houden, zooooo fijn in de zomer, maar zeker ook voor het ijskonijn, want een goed werkend systeem is in de winter zeker net zo fijn!

Wij hopen zelf op heel veel warme dagen, iedereen fijne zomer gewenst, bij twijfel zien we je graag verschijnen voor de gratis Airco check, fris onderweg is echt veel prettiger en ook veel veiliger! #voorkomautoschade