Het team!

Airco auto kapot | Net nu de zomer eraan komt!

Autoschade herstel Groningen

Airco auto kapot?

Airco auto kapot? Neem dan contact met ons op! Andere problemen? Koops Autoschade helpt ook bij:

  • Lakschade
  • Uitlijnen
  • Sterretje in uw ruit
  • Lampje vervangen

Wij kunnen natuurlijk nog veel meer! Benieuwd of we jou kunnen helpen? Neem dan contact op.

uitdeuken groningenuitdeuken groningen

Wanneer de warme dagen er weer aankomen kan je een airco in je auto ontzettend koesteren. Het lijkt soms wel ondenkbaar dat er nog mensen rondrijden in een auto zonder airco, zeker wanneer de temperatuur richting hittegolf gaat. Het is dan ook ontzettend balen wanneer je erachter komt dat je airco het begeven heeft. De kans is dan ook groot dat je deze zo snel mogelijk wilt laten maken. Airco auto kapot en heb je een goed adres nodig? Neem dan contact op met Koops Autoschade. Zij helpen je graag verder!

Wat is er aan de hand met mijn airco?

De airco kan soms best wel even een dingetje zijn. Het kan namelijk diverse problemen opleveren. Zo kan er bijvoorbeeld helemaal niks gebeuren wanneer je op het airco knopje drukt, maar kan het ook zo zijn dat de lucht die eruit komt allesbehalve koud is! Ook zien we het regelmatig voorkomen dat de airco juist een hele nare geur verspreidt. Allemaal problemen waar je niet op zit te wachten wanneer het kwik stijgt.

Maar wat moet ik nu doen?

Een nare geur is vaak te voorkomen door ongeveer tien minuten voor aankomst de airco uit te zetten. Op deze manier blaast hij zichzelf droog, waardoor je bacteriën en schimmels geen kans krijgt om nare geurtjes te verspreiden. Er bestaan ook middelen waarmee je de airco kunt reinigen. Doet je airco echter helemaal niks meer? Dan is een bezoek aan de garage helaas niet te vermijden. Dit kunnen soms best dure reparaties zijn. Doet jouw airco het niet meer en wil je eerst weten wat het je precies gaat kosten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Je kunt gerust even bij ons langskomen. We kijken naar het probleem en laten je weten welk onderdeel defect is en wat de kosten zullen zijn. Je kunt dan zelf nadenken of je deze reparatiekosten de moeite waard vindt. Word jouw airco niet koud? Dan kan het zo zijn dat de koelvloeistof op is of bijgevuld moet worden. Dit kunnen wij ook voor je doen.

Problemen met de airco? Neem nu contact met ons op!