Het team!

Over Koops Autoschade in Borger

Over Koops Autoschade in Borger

Schade aan jouw auto: het is natuurlijk al vervelend genoeg. Een snelle oplossing is dan wel zo fijn, maar dit moet niet ten koste gaan van de kwaliteit. Bij Koops Autoschade zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk weer de weg op kunt. Maar niet alleen voor schadeherstel kun je bij ons terecht. Ook voor het laten monteren van nieuwe banden, airco onderhoud, protech lakbehandelingen en uitlijning van jouw auto kun je bij ons terecht, deze werkzaamheden doen we onder de naam Koopsautomotion

De klant tevreden maken vinden wij hierbij het meest belangrijke. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is!

Al meer dan 30 jaar de autoschade-specialist van Noord-Nederland

Over Koops Autoschade in Borger

Een begrip in Noord Nederland

Het bedrijf Koops Autoschade vindt zijn oorsprong bij Albert Koops. Albert Koops richtte in 1991 het bedrijf op. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en is Koops Autoschade uitgegroeid tot een waar begrip in het Noorden van Nederland.

Voor een groot aantal klanten hebben wij de auto weer schadevrij mogen maken of uiterlijk verfraaien. Uitgangspunt hierbij is altijd, wij willen dat jij weer tevreden naar huis gaat, in een perfect gerepareerde schadevrije auto. Dit doen wij door je altijd goed te informeren en onze werkzaamheden volledig inzichtelijk te maken.

Wat maakt Koops Autoschade zo uniek?

Bij Koops Autoschade word je geholpen door technisch vakkundig opgeleide monteurs. Wij zijn ontzettend klantgericht. Bij ons ben je geen nummer die de omzet van het bedrijf doet stijgen. Nee, wij waarderen jou als klant. Wij zijn blij dat je ons het vertrouwen geeft om te mogen werken aan een voor jou waarschijnlijk heel dierbaar bezit. Met passie voor het autoschade herstel vak, maken wij jouw auto weer als nieuw. Wij zorgen ervoor dat je met een prettig en tevreden gevoel weer naar huis kunt. En dat jouw auto weer veilig en schadevrij is. Bij Koops Autoschade doen we er in ieder geval alles om jou tevreden te stellen.

Wij maken graag kennis met je. Neem gerust contact met ons op.