Het team!

Airco bijvullen, reinigen en repareren bij de airco specialist

Airco laten bijvullen, repareren of reinigen

Wat een uitvinding, die airco. Hij zorgt voor minder vochtige en koele lucht in de zomer en in de winter, als het weer wat vochtiger wordt, zorgt hij ervoor dat de ramen minder snel beslaan. Super handig natuurlijk. Tenminste, zolang hij goed werkt. Want ook een airco heeft onderhoud nodig om goed te kunnen blijven koelen.

Onderhoudt je de airco niet of nauwelijks? Dan kan dit zorgen voor vervelende geurtjes en verspreiding van ziekmakende deeltjes. Ook de werking van de airco wordt uiteindelijk minder. Onderhoud aan de airco van jouw auto is daarom geen overbodige luxe. Koops Autoschade helpt je graag verder. Wij zijn de auto airco specialist van Noord-Nederland en hebben veel ervaring met het reinigen, bijvullen en repareren van airco's.

Auto airco bijvullen

Airco bijvullen, reinigen en repareren bij de airco specialist

Regelmatige controle

Wat niet veel bestuurders weten is dat ook de airco onderhoud nodig heeft. Iedere airco verliest ongemerkt koudemiddel (jaarlijks tot 8%). Dit heeft tot gevolg dat de airco zijn werking verliest. Zelfs schade als gevolg van een niet goed afgevulde airco is geen uitzondering. Wanneer de airco niet genoeg gevuld is, gaat dit namelijk ten koste van de compressor. En dit heeft dure reparaties als gevolg.

Door een regelmatige controle aan de airco van de auto, behoudt deze zijn capaciteit en wordt de levensduur verlengd. Want zeg nou zelf, niemand rijdt graag in een oververhitte auto. En ook op hoge kosten zit niemand op te wachten.

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak voor het vullen van de airco van jouw auto.

Airco reinigen auto

Een goed functionerende airco verhoogt, zoals zojuist al benoemd, het rijcomfort en ook de veiligheid. Periodieke reiniging van de airco geeft hierbij zekerheid over een gezond klimaat in de auto. Muffe geurtjes en ongezonde deeltjes die zich verspreiden door het niet tijdig reinigen van de airco in jouw auto, dat wil je natuurlijk voorkomen. Want het is niet de bedoeling dat je ziek wordt door het gebruik van een airco. Met het reinigingsprogramma van Koops Autoschade, zorgen wij ervoor dat jouw airco weer helemaal fris is. Zowel qua geur als qua temperatuur. Tijdens dit reinigingsprogramma worden bacteriën in het luchtleidingensysteem en de verdamper verwijderd. Muffe geurtjes en een slechte luchtkwaliteit zijn hiermee verleden tijd. Laat je airco reinigen door Koops Autoschade in Borger: de auto airco specialist van Noord-Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor onderhoud, reiniging of reparatie van jouw auto airco?