Het team!

Schadeherstel door de autoschade herstel Specialist van het Noorden

Schadeherstel door de autoschade herstel Specialist van het Noorden

Schade aan de auto, het overkomt iedereen wel eens een keer. Heel vervelend natuurlijk, want voor veel mensen is een auto een zeer dierbaar bezit. Dat begrijpen wij bij Koops Autoschade. Dan is het natuurlijk wel zo fijn dat je terecht kunt bij een bedrijf waar ze verstand hebben van schadeherstel. En laten wij nou zo'n bedrijf zijn. Bij Koops Autoschade in Borger (Drenthe) hebben we ruim 28 jaar ervaring met het schadeherstel aan auto's.

Onze monteurs zijn allemaal up-to-date getraind en gecertificeerd, waardoor je bij ons verzekerd bent van een hoogwaardig eindresultaat. En natuurlijk snel, want het is wel zo prettig als je snel de weg weer op kunt. Schade aan jouw auto is, zo begrijpen wij ook, al vervelend genoeg. Koops Autoschade: de schadeherstel specialist van Noord-Nederland.

Voor wat voor schadeherstel kun je bij ons terecht?

Schadeherstel door de autoschade herstel Specialist van het Noorden

Cosmetische of complexe schade?

Bij Koops Autoschade in Borger kun je terecht voor zeer uiteenlopende herstelwerkzaamheden. Zowel cosmetische schades als complexe schades: in beide gevallen kun je bij Koops Autoschade terecht om ze te laten herstellen. Ons team van vakbekwame en gedreven monteurs staat voor je klaar om je zo snel mogelijk weer op de weg te helpen. Bij ons kun je terecht voor zeer uiteenlopende soorten schade. Hieronder vindt je een lijst met veelvoorkomende schades die wij kunnen herstellen.

• Krassen in de lak: lakschade laten herstellen
• Parkeerdeukjes of andere deuken
• Hagelschade
• Steenslag
• Auto uitdeuken
• Sterretjes in de voor- en/of achterruit
• Beschadigde velgen
• Kapotte (kop)lampen
• Schade aan autobekleding en/of dashboard

Bovag certificering

Schadeherstel voor Univé, Interpolis, Noordhollandse1816 en preferred repairer Sportwagenpolis.nl

Wanneer je schade aan je auto hebt en dit wilt laten herstellen, ben je in veel gevallen gebonden aan de bedrijven die een contract hebben met de verzekeraar waarbij je verzekerd bent. Koops Autoschade heeft contracten en is voorkeur reparateur bij verschillende verzekeringsmaatschappijen, waaronder Sportwagenpolis.nl, Univé, Noordhollandsche1816. Wanneer je schade hebt, mag je in veel gevallen zelf ook kiezen bij welk autoschade herstelbedrijf je het schadeherstel laat uitvoeren. Stel nu dat je bij Interpolis bent verzekerd, geef dan duidelijk aan dat je bij Koops Autoschade de schade wilt laten herstellen. Interpolis is namelijk een hele fijne verzekeraar die als de verzekerde niets doet, zelf stuurt.
Maar dat hoeft niet, Interpolis laat de klant een eigen keuze en als je dan bijna als vanzelfsprekend de vrije keus hebt, laat je natuurlijk herstellen bij de Koops Autoschade. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, we helpen en we regelen het!

Wij werken samen met...

Schadeherstel merk erkend

Schade aan jouw auto wil je natuurlijk met een gerust hart kunnen laten herstellen. En dat kan bij Koops Autoschade. Wij hebben zoals eerder al benoemd ontzettend veel ervaring met het herstellen van schade aan zeer verschillende automerken. Tevens zijn we voor BMW, MINI en Porsche merk erkend schadehersteller, altijd voorop met innovatie en creatie van correct hoogwaardig schadeherstel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor schadeherstel aan jouw auto?