Het team!

Autolak Bescherming bij Koops Autoschade

autolak bescherming

Een auto is een dierbaar bezit voor de meeste mensen. Een bezit waar je vaak heel zuinig op bent, omdat je jouw auto natuurlijk zo lang mogelijk als nieuw wilt houden. Maar hoe doe je dat? Jouw auto zo lang mogelijk zo mooi mogelijk houden? Want een auto, en dan met name de laklaag, krijgt nogal wat te verduren. Een opspattend stukje grint, hars uit bomen, de invloed van zonlicht, ze zorgen stuk voor stuk voor een potentieel gevaar voor de laklaag van jouw auto. Met de autolak bescherming van Protech Monte Carlo die wij bij Koops Autoschade op uw auto kunnen aanbrengen, hoeft u zich niet langer zorgen te maken over de achteruitgang van de uitstraling van uw laklaag. Je leest er hieronder meer over.

Jouw laklaag langer mooi met autolak bescherming van Protech

autolak bescherming

Jouw autolak langer mooi?

De autolak bescherming van Protech Monte Carlo is van grote klasse. Wanneer je voor een Protech lakbehandeling kiest, ondergaat jouw auto een behandeling waardoor jouw auto veel langer mooi blijft.

Wanneer je kiest voor de lakbescherming van Protech, voorzien wij jouw auto van een toplaag die de lak van jouw auto beschermt tegen alle invloeden die van buitenaf komen. De lakbescherming van Protech gaat regen of vuil niet uit de weg. De toplaag zorgt ervoor dat er een glad oppervlak ontstaat. Hierdoor kan vuil veel minder goed hechten en loopt water zo van de lak af. Ook de kleur van de lak blijft door de behandeling veel langer als nieuw, doordat de toplaag het schadelijke UV-licht uit het zonlicht filtert.

Hoe werkt het aanbrengen van de autolak bescherming van Protech?

Wanneer je ervoor kiest om de het Protech systeem aan te laten brengen, zal jouw auto drie stappen doorlopen. Deze lichten we hieronder toe.

  1. Om de hechting van het beschermingssysteem te verbeteren, voeren we oppervlaktesanering uit
  2. Na de sanering, brengen we de beschermende laag aan die veroudering van de laklaag tegengaat en de glans behoudt
  3. Na het aanbrengen van de beschermende laag, wordt er een hydrofobe/oleofobe actieve coating op de auto aangebracht om het anti-hechtende en -vervuilende effect garandeert

Lakbescherming zowel voor nieuwe- als tweedehands auto's

Gratis ProTech onderhoudsmiddelen

Met een ProTech lakbeschermingslaag is de auto niet alleen beter beschermd, maar ook makkelijker te onderhouden. Het enige wat je hoeft te doen, is de auto regelmatig af te spuiten met een hogedrukreiniger. Daarnaast kun je jouw auto onderhouden met de ProTech onderhoudsmiddelen. Om hiermee kennis te maken, krijg je bij een ProTech lakbehandeling een gratis eigentijdse ProTech onderhoudskoffer en een persoonlijke code waarmee je korting krijgt op verschillende ProTech onderhoudsmiddelen.

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie