Strengenweg 2a
9531 TE Borger

0599-236214


Volg ons!

Even appen?

Protech lakbescherming bij Koops Autoschade
Het team!

Protech lakbescherming bij Koops Autoschade

Protech Lakbescherming

Protech Lakbescherming

Protech Lakbescherming heeft vele voordelen:

  • Beter beschermd tegen invloeden van buitenaf
  • Diepe glans
  • 5 jaar schriftelijke garantie op de behandeling
  • Zowel voor nieuwe als tweedehands auto's

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Een nieuwe auto of een wat oudere auto: het maakt niet uit, ongeacht de leeftijd of het soort is het voor de meeste mensen een ontzettend dierbaar bezit. En zo'n dierbaar bezit wil je toch zo lang mogelijk mooi houden? Toch blijkt dit in de praktijk erg lastig. Een auto heeft te maken met veel invloeden van buitenaf. Met name de lak krijgt het zwaar te verduren op de weg. Met Protech Lakbescherming hoeft u zich hier niet langer druk over te maken, steenslag, weersinvloeden, het zorgt ervoor dat de uitstraling van de lak in de loop der jaren achteruit gaat. De lak wordt wat matter, de kleur vervaagt wat, je kent het vast wel. Gelukkig heeft Protech Monte Carlo daar een oplossing voor bedacht: een Protech lakbehandeling. Deze lakbehandeling is de beste auto lakbescherming die wij kennen. Lees hieronder waarom.

Wat houdt Protech lakbescherming eigenlijk in?

Aanbrengen Protech lakbescherming

Het aanbrengen van de lakbescherming gebeurt door het volgen van drie stappen.

  1. Oppervlaktesanering om de hechting van de behandeling te verbeteren.
  2. Aanbrengen van de beschermende laag om veroudering tegen te gaan en de glans van de lak te behouden.
  3. Aanbrengen van een hydrofobe / oleofobe actieve coating om het anti-hechtende en anti-vervuilende effect te garanderen.

Protech lakbehandeling bij nieuwe auto's

Protech lakbescherming bij Koops Autoschade

Protech lakbehandeling bij nieuwe auto's

Als je een nieuwe auto koopt, kunt je kiezen voor een ProTech 3D+ lakbehandeling. Jouw auto krijgt door deze behandeling een unieke, diepe glas. Daarbij zorgt deze behandeling ervoor dat jouw nieuwe auto er jarenlang uit zal blijven zien als nieuw. Wij zijn overtuigd van de kracht van deze vorm van lakbehandeling, dat we vijf jaar schriftelijke garantie geven op een ProTech 3D+ lakbehandeling.

Protech lakbehandeling bij tweedehands auto's

Gebruikte auto’s kunnen ook een lakbehandeling krijgen. Alvorens de toplaag wordt aangebracht, wordt de auto uitgebreid gepolijst zodat alle krasjes en oneffenheden verdwenen zijn. Op de ProTech 3D+ behandeling geven we twee jaar schriftelijke garantie.

Gratis ProTech-onderhoudsmiddelen en korting op ProTech-producten

Jouw auto is met een Protech lakbehandeling niet alleen beter beschermd, hij is ook makkelijker te onderhouden. Het enige wat je hoeft te doen, is de auto regelmatig met een hogedrukreiniger schoonspuiten.

Omdat wij weten dat je jouw auto graag goed verzorgt, krijgt je bij een Protech lakbehandeling een gratis ProCase: een eigentijdse koffer vol ProTech-onderhoudsmiddelen. Daarbij ontvang je bij een ProTech lakbehandeling een Procard. Deze persoonlijke kaart geeft je korting op verschillende ProTech-producten.

Andere behandelingen waarvoor je bij ons terecht kunt

Naast een Protech lakbehandeling kun je bij ons ook terecht voor het laten reinigen van jouw lederen interieur. Na het reinigen, voorzien wij het interieur van een voedende conditioner, voor de optimale bescherming. Ook voor de behandeling, reiniging en onderhoud van stoffen interieuren, velgen of cabriodaken kun je terecht bij Koops Autoschade.

Vraag hieronder meer informatie aan!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een Protech behandeling voor jouw auto?