Het team!

Lakschade auto herstellen door Koops Autoschade

lakschade auto herstellen

Een auto is voor veel mensen een ontzettend dierbaar bezit. En schade aan de lak van jouw auto is dan vaak ook erg pijnlijk. Maar gelukkig hoeft schade aan jouw lak niet definitief te zijn: Koops Autoschade is er namelijk om je er vanaf te helpen. Op vakkundige wijze herstellen wij de schade aan jouw lak zodat de lak van jouw auto weer in absolute top staat komt. Lakschade auto herstellen? Koops Autoschade: hét adres voor vakkundig lakschade herstel.

Lakschade auto herstellen? Meld je schade direct online

autolak bescherming

Een hoogwaardig eindresultaat

Bij Koops herstellen wij zowel cosmetische (FOCWA 1) als complexe (FOCWA 2) autoschade. De monteurs bij Koops Autoschade zijn volledig opgeleid om jouw lak weer in topconditie te brengen. Dit doen we volledig volgens de geldende richtlijnen vanuit de branchevereniging, waardoor u met een gerust hart uw auto uit handen kan geven.

Koops Autoschade zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer de weg op kunt met een auto zonder lakschade.

Wij regelen de totale afhandeling

Hoe jouw lakschade ook ontstaan is, het is al vervelend genoeg. En om het niet vervelender te maken dan het al is, verzorgen wij naast het schadeherstel ook de complete afhandeling met jouw verzekering. Zo hoef jij je nergens meer zorgen over te maken. Wel zo fijn toch? Waar je ook verzekerd bent, in de meeste gevallen hebben wij een contract met de verzekeraar. Verzekeraars waar wij contracten mee hebben, zijn onder andere Centraal Beheer, Univé, FBTO, Interpolis, AEGON, SAG en Avéro. Ook voor het claimen van jouw schade, ben je dus bij Koops aan het juiste adres.

Wist je trouwens dat je bij de meeste verzekeraars zelf kunt kiezen waar je jouw lakschade laat herstellen? Wel zo makkelijk, zo kun je namelijk ten allen tijde kiezen voor vakkundig schadeherstel bij Koops Autoschade!

Wij werken samen met...

Meld hieronder jouw schade

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!