Het team!

100 meter koe dichtbij aan de groene horizon

100 meter koe dichtbij aan de groene horizon

Goedemorgen met 100 meter koe

Ze zijn weer wakker...

Ruim 100 meter koe voor de deur

100 meter koe | Ze zijn weer wakker, ik weet niet eens of een koe s ’nachts slaapt, maar vanmorgen in alle vroegte samen wel alweer in colonne onderweg naar de groene grasvlakte. Allemaal dezelfde kleding aan, de één wat gevarieerder als de ander, maar ze houden zich allemaal keurig aan de kledingvoorschriften zo te zien. Ik heb ook geen idee of ze een opdracht voor de invulling van de dag hebben meegekregen of dat ze zomaar allemaal wat doen en domweg achter elkaar aanlopen?

Het gras lijkt mij persoonlijk best mooi groen, activiteit zie ik overigens nog niet, bedenk mij daarbij wel dat ik er niet aan moest denken om zomaar doelloos een groot deel van de dag met z’n allen op zo’n groot stuk gras te lopen en niets anders doen dan een beetje vreten. Dat lijkt mij ook niet getuigen van veel creativiteit, maar misschien zie ik iets over het hoofd. Het is ook wel een beetje op afstand, kon dus ook niet goed zien of er een bal mee ging, of dat ze clubs bij zich hadden om bijvoorbeeld te gaan klomp golfen? Wat ik op afstand wel zag, het enthousiasme spatte er nog niet vanaf zo in de vroege morgen.

Maar van de andere kant bekeken, wat is het toch een mooi plaatje als wij even uit het raam kijken en ze allemaal voorbij zien komen!

De vraagstukken over CO2 of geen CO2 bij deze mooie zwart-witte koeien, daar kunnen wij als bedrijf niets mee. Wij aanschouwen het gewoon, we nemen het met heel veel plezier waar en zijn bijzonder blij dat dit ons uitzicht is, dat we iedere dag kunnen genieten van dit weidse uitzicht.
Dat geeft zoveel rust en ruimte in het brein, dat we iedere dag blij zijn met deze werkplek, waar wij van niemand last hebben en waar wij niemand tot last zijn, dat is zo fijn!

Geen files, niet anders dan 100 meter koe in de verte, geen lawaai, geen ruimtegebrek, rondom de tent kunnen rijden, de N34 als verbindingsweg en als verkeersader tussen Groningen en Emmen met al zijn kruisingen en aftakkingen, de N374 tussen Stadskanaal en Westerbork, de Rolderstraat als verbinding tussen Borger en Rolde waar een vierbaansweg ligt die uitnodigt voor vertrek naar bijna alle windrichtingen.
Persoonlijk denk ik dat bereikbaarheid en uitvalsbasis niet heel veel mooier en beter worden als spin in het web in Noord Nederland in de toeristische hunebedden hoofdstad Borger.

Lees verder